BestPak pakkaustarina

Suomen Voimistelutuote

Suomen Voimistelutuote on vuonna 2011 perustettu yritys, joka valmistaa suosittuja voimistelutuotteita Tampereen kupeessa Lempäälässä. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa puolapuut, voimistelurenkaat, leuanvetotangot – kaikki Suomessa valmistettuja, tietenkin!

Kotimaisuuteen he luottavat myös pakkaustoimittajan valinnassa. Suomen Voimistelutuotteen tuotekehitysvastaava Mikko Männistö kertoo yhteistyöstä BestPakin kanssa:

BestPak on toimittanut voimistelutuotteiden tuotepakkaukset meille jo usean vuoden ajan. Ensin toimintamme vaati vain valmiita varastokokoisia laatikoita, joita on aina helposti ja nopeasti saatavilla suoraan toimitukseen, mutta sittemmin oman toimintamme ja tuotevalikoiman laajennuttua tarvitsimme myös mittatilauksena tehtyjä tuotepakkauksia. Näihin erikoismitoitettuihin pakkauksiin BestPakilta löytyi hyvin vaihtoehtoja ja olemme aina saaneet hyvin tarpeitamme vastaavat pakkausratkaisut. Näiden mittatilauslaatikoidenkin kohdalla toimitusnopeus, -varmuus sekä tuotteiden laatu on ollut mainiota, Männistö kiittelee.

Laatikot mittojen mukaan

Mikko Männistö jatkaa, että heidän tuotteilleen spesifioidut mittatilauslaatikot paitsi säästävät aikaa pakattaessa myös vievät vähemmän tilaa ja säästävät kuluja pakkausmateriaaleissa. Männistö kiittelee BestPakia siitä, että he ovat saaneet sovittua juuri heille sopivat eräkoot ja toimitusajat. BestPakin loistava asiakaspalvelu ansaitseekin Männistön mielestä erityismaininnan – lyhyen toimitusajan ja kilpailukykyisen hinnan lisäksi.

Voimme varauksetta suositella BestPakia myös tuttavillemme!

Männistö uskoo, että yhdessä BestPakin kanssa he kehittävät uusia hyviä pakkausratkaisuja tuleville tuotteilleen - yhtä helposti ja vaivattomasti kuin tähänkin asti!