BestPak pakkaustarina

Kirami

Kirami Oy:llä on laaja valikoima erilaisia paljuja jokaiseen tarpeeseen. Vuonna 2017 Kirami oli Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja. Kirami toimittaa vuosittain yli 5000 tynnyriä ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Kirami tilaa painetut ja mittojen mukaan räätälöidyt pahvilaatikkonsa keskitetysti BestPakilta. Kirami on käyttänyt vuosien mittaan lukuisia eri pahvinvalmistajia ja -jalostajia. BestPakiin Kirami on päätynyt lukuisista syistä: ”Pakkausten suunnittelu, mitoitus ja yhteistyö on sujunut kaiken kaikkiaan sutjakasti ja hyvin joustavasti”, Kiramin Eero Rantanen kertoo.

Kiramin yhteistyö BestPakin kanssa on luontevaa ja joustavaa – uusista ja muuttuvista tarpeista on helppo keskustella BestPakin yhteyshenkilön kanssa ja tarpeet saadaan muutettua valmiiksi tuotteeksi nopeallakin toimitusaikataululla.

Laatikot mittojen mukaan

BestPak on suunnitellut Kiramille toiminnallisia ja kuhunkin tarpeeseen optimoituja pakkauksia. Pakkaukset on kuitenkin suunniteltu mahdollisimman tehokkaasti, jotta hinta on saatu kilpailukykyiseksi ja pakkauskustannukset painettua alas. Kehitystyötä tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa. Kirami voi lämpimästi suositella BestPakia pakkaustoimittajaksi!

BestPakin ammattilaiset ymmärtävät tarpeemme aidosti.

He eivät toimita pelkästään tyhjiä laatikoita, vaan toimivan ratkaisun. BestPakilta saa nopeat vastaukset kysymyksiin ja varmat toimitukset, joihin voimme luottaa. BestPakilla on paitsi vahva osaaminen alalta myös pienen talon ketteryys ja joustavuus toimia nopeasti.”
-Eero Rantanen, Kirami Oy