BestPak pakkaustarina

HappyOrNot

Palautehymiöillään maailmaa valloittava HappyOrNot ja BestPak ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan. BestPak on auttanut HappyOrNotia pakkausten suunnittelussa ja lisäksi BestPak toimii kaikkien HappyOrNotin palautelaiteversioiden kuljetuspakkausten valmistajana.

“Valitsimme BestPakin pakkaustoimittajaksemme, koska he pystyvät tarjoamaan saman katon alta pakkausten suunnittelun sekä laadukkaiden ja kestävien pakkausten valmistuksen kilpailukykyiseen hintaan.” – Heikki Lappi, Manager, Product Development, HappyOrNot Oy

Oikeanlainen pakkausratkaisu

Yksi pakkauksen tärkeimmistä tehtävistä on saada tuote ehjänä ja vahingoittumattomana loppukäyttäjälle. Kuljetettaessa ja varastoitaessa tuotteita ne kokevat erilaisia rasituksia, kuten sään vaihtelua, tärinää, puristusta, vetoa, työntöä ja hankausta. Oikeanlaisia pakkausratkaisuja ja huolellista pakkaamista ei täten voi liikaa korostaa.

Yhdessä BestPakin kanssa HappyOrNot on saanut parannettua huomattavasti pakkaustensa kuljetuskestävyyttä. Tässä merkittävää osaa näytteli muun muassa ratkaisu, jossa pakkauksen sisälle suunniteltiin tuentarakenne aaltopahvista. Pakkausten kestävyyden varmistamiseksi HappyOrNot ja BestPak tekivät erilaisia rasitustestejä simuloimalla aitoja mekaanisia rasituksia, joita pakkauksen pitää kestää tuotteen jakelu- ja varastointiprosessin aikana. Huomioon piti luonnollisesti myös ottaa kansainvälisten kuljetusyhtiöiden standardit, pakkaajan ja loppukäyttäjän näkökulma – koko logistinen ketju.

"Annetuissa aikatauluissa pysyminen ja yhteyshenkilömme asiakaslähtöinen palvelu on ollut parasta BestPakin kanssa työskentelyssä. Suosittelemme lämpimästi BestPakia pakkaustoimittajaksi."

Heikki Lappi, Manager, Product Development, HappyOrNot Oy