BestPak pakkaustarina

Framery

Framery Oy on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä puhelinkoppeja ja työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia kymmenien maailman johtavien brändien toimistoissa, muun muassa Microsoftilla, SAPilla, Deloittella ja PWC:llä.

BestPak toimittaa Framerylle pahvisia pakkauslaatikoita, joita he käyttävät asiakastoimituksissa. Framery ja BestPak ovat tehneet tiivistä yhteistyötä pakkausten suunnitteluprosessissa: Framery on määritellyt vaatimukset pakkauksille ja BestPak on ehdottanut parasta tapaa täyttää ne.

Yhteinen prosessi

”BestPak on auttanut meitä optimoimaan kuljetuslaatikoidemme koon, mikä on ollut välttämätöntä, kun olemme pyrkineet minimoimaan logistiikkakustannuksemme. Lisäksi BestPakin pakkausten laatu on auttanut meitä varmistamaan, että asiakastoimituksissamme ei ole puutteita tai vahinkoja”, Product Designer Janne Haveri Framerylta kertoo yhteistyöstä.

BestPak on ollut aktiivisesti mukana jo pakkausten prototypoinnissa, mikä on osaltaan tehnyt prosessista sujuvaa ja nopeaa.

Pakkausten suunnitteluun liittyvä osaaminen ja yhteistyön sujuvuus ovat ehdottomasti Bestpakin vahvuuksia.

Framery odottaa luottavaisena, että yhdessä BestPakin kanssa he löytävät tarvittavat ratkaisut tulevissakin pakkausprojekteissa ja kohtaavat menestyksekkäästi voimakkaasta kasvustaan syntyvät haasteet. Framery voi lämpimästi suositella BestPakia pakkaustoimittajaksi!
-Janne Haveri, Product Designer, Framery Oy