BestPak pakkaustarina

Avant Tecno

Avant Tecno Oy on maailman johtava korkealuokkaisten pienkuormaajien ja niiden työlaitteiden ja lisävarusteiden valmistaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991 ja on vuosien saatossa muodostunut käsitteeksi pienkuormaajien alalla monien innovatiivisten ratkaisujen ansiosta. Avantin tehdas sijaitsee Ylöjärvellä Tampereen kupeessa. Lisäksi Avantilla on omat myyntiyhtiöt Saksassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa sekä maahantuojia yli 50 maassa eri puolilla maailmaa.

BestPak on ollut Avantin luotettava pakkaustarvikkeiden toimittaja jo vuodesta 2006 lähtien. BestPakin Avantille toimittamaan valikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia huoltosalkkuja, varaosalaatikoita, aaltopahvirullia sekä paljon muita tavaroiden suojaukseen ja pakkaamiseen tarvittavia materiaaleja.

Kotimainen laatutyö ansaitsee parhaat kotimaiset pakkaukset.

”Yhteistyö BestPakin kanssa on aina ollut jouhevaa ja saumatonta. He pystyvät toimittamaan meille alusta loppuun suunniteltuja tuotteita hyvin nopealla aikataululla, tarvittaessa jopa tunnin varoitusajalla. Pakkausmateriaalien varastointiin ei sitoudu liikaa tilaa, kun BestPak pitää huolen niin sanotusta varmuusvarastosta. Voimme lämpimästi suositella BestPakia pakkaustoimittajaksi.”
-Tatujussi Luosmala, Avant Tecno Oy