Suunnittelemme ja valmistamme pakkaukset haluamillasi mitoilla alusta loppuun. Osaamme arvioida ja vastata pakkaustarpeisiisi vuosien kokemuksella.

Tuotteemme

FEFCO-koodit pdf-tiedostossa:
img

Tuotteemme

img

Painetut peruslaatikot

Kaiken kokoiset peruslaatikot pienestä rasiasta FIN-konttiin painatuksella tai ilman. Koska valmistamme kaikki tuotteemme itse, voimme tehdä myös pieniä sarjoa asiakkaan toiveiden mukaan.

Tutustu lisää

 

img

Isot laatikot

Meillä on pitkä kokemus esimerkiksi huonekaluteollisuuden laatikoista. Meiltä saat suuretkin laatikot painatuksilla ja kantoaukoilla varustettuina.

Tutustu lisää

 

img

Stanssatut pakkaukset

Tuotamme myös muotoon stanssatut laatikot, jotka voidaan sulkea ilman teippausta. Stanssauslinjoiltamme löytyy niin automaattikoneet kuin myös suuri käsialisteinen stanssauskone.

Tutustu lisää

 

img

Vakiolaatikot ja kontit

Vakiolaatikko on oikea valinta kun taulukosta löytyvä koko vastaa tarvettasi. Myös valmiisiin vakiolaatikoihin teemme haluamanne painatuksen.

Tutustu lisää

 

img

Kantokassit ja pöytädisplayt

Kantokassi on sekä käytännöllinen, että persoonallinen. Pöytädisplay on näyttävä tapa tuoda tuotteesi esille. Bestpakin oma suunnittelu ja valmistus takaavat yksilöllisen toteutuksen.

Tutustu lisää

 

img

Lava- ja jalkadisplayt

Näyttävä ja yksilöllinen display on paras tapa tuoda tuotteesi esille. Kokemuksemme displaytuotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta on käytössäsi kun luomme sinun tuotteellesi sopivan displayn.

Tutustu lisää

 

img

Pakkaustarvikkeet

Tässä tuoteryhmässä on laaja valikoima esimerkiksi kutiste- ja
kiristekalvoja sekä pusseja paperista ja muovista, näihin myös
asiakaspainatukset.

Tutustu lisää

 

img

Stanssatut pakkaukset

Voimme tuottaa hyvin suuriakin työkalulla tehtyjä laatikoita, jotka ovat suljettavissa ilman teippiä tai muita suljentatarvikkeita. Nämäkin ruskeana/valkoisena ja ”päällystetylle” pahville painatuksin.

Tutustu lisää

 

img

Arkistointi ja postituskotelot

Valmistamme kaiken kokoisia vaaka- ja pystyarkistointiin sopivia miniaaltopakkauksia. Lähetys- ja postituskoteloistamme löydät sopivat koot niin mapeille kuin kätevästi postiluukusta mahtuvalle, kirjeenä lähtevälle, postillekin. Kaikki tietenkin myös asiakaspainatuksilla.

Tutustu lisää

 

img

Smartbox-postituslaatikot

BestPakin SmartBOX-postituspakkaukset on mitoitettu sopimaan SmartPOST -pakettiautomaatteihin. Valittavanasi on neljä kokovaihtoehtoa: S, M, L sekä XL.

Tutustu lisää